image
Sursa foto: Getty Images

Motivul bizar pentru care Diego Maradona a fost îngropat fără inimă

Diego Maradona, fostul mare fotbalist argentinian, a murit pe 25 noiembrie 2020, la 60 de ani.

La aproape un an de la decesul care a îndoliat întreaga lume a fotbalului, Nelson Castro, medic și jurnalist argentinian, care va publica o carte în memoria lui Diego Maradona, intitulată ”La Salud de Diego - La Verdarera Historia”, în traducere sănătatea lui Diego, povestea adevărată, a făcut o serie de dezvăluiri.

Nelson Castro a dezvăluit că lui Diego Maradona i-a fost scoasă inima înainte să fie înmormântat, din două motive: teama că suporterii echipei Gimnasia îl vor dezgropa pentru a-i lua inima și pentru studiu.

”A fost o mișcare pregătită de un grup de suporteri echipei Gimnasia La Plata. Plănuiau să-i fure inima.

Este un fapt, care s-a aflat la timp, așa că i-a fost scoasă inima înainte de înmormântare pentru a fi evitat un astfel de moment”, a explicat Nelson Castro, potrivit Ole.

Medicul a explicat și al doilea motiv pentru care Diego Maradona a fost înmormântat fără inimă, dorința de a studia organul, pentru a stabili exact cauza decesului.

”A fost nevoite pentru a fi stabilită exact cauza decesului. Apoi, inima lui cântărea jumătate de kilogram, iar o inimă normală are cam 300 de grame. Avea inimă mare și pentru a fost sportiv, dar și din cauza problemelor la inimă cu care s-a confruntat”, a transmis Nelson Castro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: