image
Sursa foto: Getty Images

Testul COVID-19 al lui Serge Gnabry a fost fals pozitiv! Ce va face jucătorul lui Bayern Munchen

Internaţionalul german Serge Gnabry, jucătorul campioanei Europei, Bayern Munchen, a ieşit din carantina impusă de un test fals pozitiv la COVID-19, care l-a împiedicat să dispute meciul din Liga Campionilor cu Atletico Madrid, 4-0, şi partida de campionat cu Eintracht Frankfurt, 5-0.

Conform formaţiei bavareze, Gnabry a fost testat pozitiv marţea trecută, cu o zi înaintea partidei cu Atletico, şi a fost testat din nou miercuri şi sâmbătă, ambele rezultate fiind negative. Totodată, sâmbătă şi duminică i s-au făcut testele de anticorpi, care, de asemenea, au fost negative.

În consecinţă, Gnabry a anunţat că vrea să fie la dispoziţia antrenorului Hansi Flick şi va face călătoria cu echipa bavareză pentru meciul cu Lokomotiv Moscova din Champions League.

Hakimi a fost depistat pozitiv chiar în ziua partidei din UEFA Champions League, închieată la egalitate de Inter, 2-2, cu Borussia Monchengladbach. Totuși, la 48 de ore de la partidă, fundașul dreapta transferat de la Real Madrid a fost testat negativ, ceea ce înseamnă, în mod normal, că precedentul test a fost fals pozitiv.

Pentru că nu s-a putut baza pe fotbalist în meciul de Champions League din cauza testului fals pozitiv făcut la clinica selectată de UEFA, Inter vrea, conform italienilor de la Gazzetta dello Sport, să acționeze forul continental în instanță. Bayern Munchen nu a făcut deocamdată niciun anunț cu privire la situația lui Serge Gnabry.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: