image
Sursa foto: libertatea.ro

Urmărire ca în filme pe mare: Traficanți de droguri, filmați în timp ce fugeau de poliție // VIDEO

Patru traficanți de droguri din Spania au încercat să fugă de poliție pe mare, cu ajutorul unei bărci de mare viteză. Urmărirea nu s-a terminat cu bine pentru infractori, aceștia fiind prinși.

Totul s-a întâmplat în Ajunul Crăciunului, în largul unei plaje populare. Paza de Coastă a reușit să prindă mai mulți traficanți de droguri după o urmărire ca în filme, la Manilva, Malaga. Aceasta este pentru a doua oară în acest an când turiștii din zonă asistă la o asemenea scenă, scrie Daily Mail.

Urmărirea spectaculoasă de pe mare s-a terminat după ce barca poliției a lovit barca traficanților de droguri, forțându-i pe infractori să se întoarcă la mal. Chiar dacă poliția a ajuns la mal prima, traficanții au încercat să sară din barcă și au fugit pe plajă în timp ce aruncau pietre în polițiști. În cele din urmă, traficanții au fost prinși și reținuți.

Ei provin din Spania și Maroc, toți în jurul vârstei de 30 de ani. Un al cincilea bărbat a fost arestat, după ce oamenii legii au constatat că îi aștepta pe cei patru într-o mașină pentru a prelua drogurile, scrie libertatea.ro. Ambarcațiunea se îndrepta către Maroc pentru a prelua mai multe pachete cu droguri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: