image
Sursa foto: Profimedia

Un fotbalist din Premier League a fost arestat la Londra, pentru un presupus viol

Un fotbalist din Premier League, care joacă și pentru o echipă națională, a fost arestat în nordul Londrei, fiind acuzat de viol, notează BBC.

Numele bărbatului, în vârstă de 29 de ani, nu a fost dezvăluit de către poliție.

Fapta de viol s-ar fi petrecut în luna iunie, potrivit femeii care a depus plângerea.

“Pe 4 iulie, o acuzație de viol a fost raportată la poliție de către o femeie în jurul vârstei de 20 de ani. Presupusul viol ar fi avut loc în iunie 2022. Pe 4 iulie, un bărbat în vârstă de 29 de ani a fost reținut, la o adresă din Barnet.

Suspectat de viol, bărbatul va rămâne în custodie. O anchetă este în desfășurare privind circumstanțele faptei”, a precizat Poliția Metropolitană, pentru BBC.

Potrivit The Daily Telegraph, este vorba despre un fotbalist important din Premier League, care ar trebui să joace la Cupa Mondială Qatar 2022, competiție care începe în luna noiembrie.

Fotbalistul în cauză riscă să rateze startul de sezon în Premier League, programat pentru 5 august, și să fie suspendat temporar de clubul său.

Doi jucători celebri din Premier League au fost acuzați de viol în ultimul an: englezul Mason Greenwood (20 de ani, Manchester United) și francezul Benjamin Mendy (27 de ani, Manchester City).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: