image
Sursa foto: Facebook/Andrei Năstase

Andrei Năstase, întâlnire emoționantă cu soția și fiica sa: „Între două avioane, pe fugă, mi-am strâns în brațe fetele”

Viceprim-ministrul Andrei Năstase s-a întâlnit cu soția sa și fiica sa mai mică pe aeroport, la întoarcere din Statele Unite.

„Astăzi, în aeroport, între două avioane, pe fugă, mi-am strâns în brațe fetele. Eu și Angela, soția mea, împlinim astăzi 20 de ani de căsnicie, iar Ea, Anna-Elisabeth, minunea noastră blondă și mereu veselă, 5 anișori de viață”, a menționat Andrei Năstase.

Liderul Platformei DA a precizat va decola în câteva minute în Chișinău.

„Colegii mă așteaptă, să depunem dosarul pentru candidaturile Blocului ACUM la Primărie și la Consiliul Municipal”, a adăugat Andrei Năstase.

„Îi sunt dator Angelei, Annei, sunt dator băieților mei. Noi, cei de acasă, suntem datori celor care sunt astăzi departe de noi. Trebuie să decidem o dată pentru totdeauna în ce fel de țară vrem să trăim, în ce fel de orașe vrem să ne creștem copiii! Fiecare dintre noi, fără excepție, este dator și Moldovei. Acum câțiva ani îmi spunea un om drag mie că în încercarea de a salva țara, risc să-mi pierd familia dragă. Iată de ce vă spun astăzi, pe drum spre casă, că împreună, uniți și mai hotărâți ca niciodată, putem să ne salvăm, prin deciziile și faptele noastre, familiile și țara” a mai spus Andrei Năstase.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: