image
Sursa foto: jurnal.md

CAMPANIA „VREAU ȘI EU SĂ ÎNVĂȚ” 2022

CINE SUNTEM?

De 18 ani ne desfășurăm activitatea socială în Moldova. Suntem cea mai mare organizație nonguvernamentală în RM cu peste 56 de centre în care prestăm o gamă largă de servicii sociale.

DESPRE CE E VORBA?

Mersul la școală poate fi dificil când ghiozdanul cu rechizite este un vis pentru un copil nevoiaș. Pe lângă activitățile de bază de întreținere a centrelor sociale CONCORDIA, de câteva ori pe an, desfășurăm un șir de campanii de colectare de fonduri. Una din ele este și campania „Vreau și eu să învăț”, în cadrul căreia ne propunem să colectăm rechizite școlare pentru copiii dezavantajați.

CARE E PROCEDURA?

Timp de 3 zile, angajații și voluntarii din CONCORDIA se află în magazinele partenere (în acest an sunt magazinele METRO și GLOBAL STORE), unde îndeamnă oamenii să fie generoși și să ajute un copil să plece la școală cu ghiozdanul plin. Ulterior împachetăm ghiozdanele și le oferim copiilor din programele CONCORDIA.

CÂND?

19-21 august, 2022

UNDE?

· Global Store, Str. Miorița, 1,

· Global Store, Str. Nicolae Costin, 54,

· Global Store, Str. Calea Orheiului 28/1

· METRO 1 str. Chișinău 5, Stăuceni

· METRO 2 Bd. Dacia 61

CUM NE PUTEȚI AJUTA?

E OK să îi ajuți să viseze, acesta este mesajul campaniei „Vreau și eu să învăț”.

Ne dorim un singur lucru – să reușim să vă convingem să donați, ca să „burdușim” ghiozdănașele copiilor cu rechizite școlare de care au nevoie și chiar suntem siguri că vom reuși să o facem, așa cum am mai făcut-o în fiecare an din 2017 încoace. Împreună ajungem acolo unde nevoia este mai mare

PARTENERI și donatori:

@METRO, @Global Store, @Endava, @OTP Bank

PARTENERI MEDIA:

Jurnal TV

REZULTATE ACUMULATE PE PARCURSUL ANILOR

jurnal.mdjurnal.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: