image
Sursa foto: facebook.com/Inspectoratul-Național-de-Patrulare-al-IGP

Peste 100 de angajați ai MAI sunt infectați cu Covid-19: Care este situația la Inspectoratele Bălți și Orhei

În prezent, 104 angajați din Ministerul Afacerilor Interne sunt confirmați la noul coronavirus și se află sub supravegherea medicilor. Despre aceasta au anunțat autoritățile în ultimul briefing privind criza provocată de Covid-19 în Republica Moldova.

Potrivit informațiilor, din cei 104 angajați infectați, trei se află într-o stare de gravitate medie, fiind 24/24 sub supravegherea medicilor. Ceilalți angajați înregistrează o stare de sănătate satisfăcătoare.

Totodată au fost prezentate informații și despre situația de la Inspectoratul de Poliție Bălți, unde la data de 24 iunie, 28 de angajați ai inspectoratului au fost confirmați pozitiv. Astăzi însă, la tratament se află doar încă șapte angajați, ceilalți fiind tratați.

Și la Inspectoratul de Poliție Orhei se atestă o situația similară. Aici inițial au fost testați pozitiv la noul coronavirus, 22 din totalul de 90 de angajați, iar acum sub supravegherea medicilor au rămas trei angajați.

Începând de săptămâna viitoare, cele două inspectorate vor activa în regim obișnuit.

De la răspândirea pandemiei, 446 de angajați din structurile Ministerului Afacerilor Interne au fost infectați cu Covid-19. Dintre aceștia, până în prezent s-au recuperat 342.

Noutăţile partenerilor

comentarii: