image
Sursa foto: Getty Images

Fotbalistul pe care tatăl lui Lionel Messi vrea să îl aducă la PSG! Este dorit de marile cluburi din Europa

Jorge Messi, tatăl lui Lionel Messi, vrea să aducă un tânăr fotbalist argentinian în fotbalul european, la Paris Saint Germain, formație unde evoluează și fiul său.

Este vorba despre tânăra speranță a fotbalului argentinian, Facundo Farias, jucătorul celor de la CA Colon.

Jucătorul în vârstă de 19 ani este cotat la 12 milioane de euro și este urmărit de mai multe formații importante din Europa. La începutul sezonului recent încheiat, Farias a fost dorit și de argentinienii de la Boca Juniors și de la River Plate, dar un transfer al fotbalistului nu s-a mai concretizat.

Tatăl septuplului câștigător al Balonului de Aur consideră că Facundo Farias are mult potențial, iar clauza de 12 milioane de dolari pe care fotbalistul o are la CA Colon nu va fi un obstacol pentru ”șeicii” de la PSG, mai ales că aceștia s-au despărțit de Angel Di Maria și ar urma să plece și Mauro Icardi.

Potrivit Mundo Deportivo, Martin Sendoa, agentul lui Facundo Farias, a transmis că printre echipele din Europa interesate de fotbalist sunt Juventus, AC Milan, Roma, FC Porto și Manchester United.

”Juventus ne-a contactat și am vorbit și cu cei de la AC Milan, dar cele mai interesate echipe sunt AS Roma și FC Porto. PSG s-a arătat și ea interesată de Facundo, mai ales că Luis Campos este prietenul meu, dar nu știu dacă vor face o ofertă concretă pentru el. Și Manchester United s-a interesat, dar aș spune că Porto și Roma sunt echipele aflate în pole-position”, a transmis Sendoa.

În ultimul sezon, Facundo Farias a marcat doar șase goluri în cele de 20 de meciuri disputate pentru CA Colon.

Acomodarea lui Leo Messi la PSG a fost una dificilă, iar atacantul nu a arătat în niciun moment să fie în largul său. Din acest motiv, s-au pus semne de întrebare cu privire la viitorul său, iar acum tatăl jucătorului pune paie pe foc.

Surprins la aeroportul din Barcelona, Jorge Messi a fost chestionat cu privire la cariera fiului său și nu a ezitat să le dea speranțe suporterilor catalani.

"Sper că într-o bună zi Leo se va întoarce la FC Barcelona", a spus Jorge Messi, conform El Chiringuito.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: