image
Sursa foto: Getty Images

Aveţi idee câţi bani trebuie să îmi plătească? Mourinho, în afara oricărui pericol, la United

Ultimele sezoane nu s-au dovedit a fi prea strălucite pentru Jose Mourinho. Fanii lui Manchester United trăiesc o continuă decepție. După meciul pierdut în fața celor de la Tottenham, suporterii "diavolilor" pun presiune și mai mare pe Mourinho, în ciuda victoriei din ultima etapă. Cu toate acestea, antrenorul nu se arată prea impresionat de ofensiva direcționată împotriva sa.

În ciuda rezultatelor slabe de la United, Mourinho nu crede că va fi dat afară prea curând. Ceea ce îi face pe oficialii lui United să-și mențină răbdarea ar fi o clauză stipulată în contract.

"Ei spun că sunt în pericol, dar nu prea cred asta. Dacă mă vor da afară, aveți idee câți bani vor trebui să-mi plătească?!", a declarat Mourinho, în cadrul unei conferințe de presă, după cea de-a doua victorie în 4 meciuri în Premier League, 2-0 cu Burnley.

Unul dintre cei mai aspri critici este Paul Ince, legenda lui Manchester United și a naționalei Angliei.

"Observ cum fanii se întorc împotriva lui Mourinho și înțeleg de ce. Când te uiți la Manchester City, Liverpool, Chelsea sau Tottenham, vezi că joacă toate un fotbal pe care îl aștepți și de la Manchester United", a declarat Ince.

Real Madrid și Chelsea sunt ultimele cluburi de la care a fost dat afară Mourinho, în 2013, respectiv 2015.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: