image
Sursa foto: captură video

Bloc invadat de mizerie într-un cartier al capitalei: Șobolanii au găurit pereții și s-au adăpostit în apartamente // VIDEO

Imagini șocante surpinse într-un bloc din cartierul Poșta Veche al capitalei. Țevile de canalizare din subsol sunt deteriorate, apa curge necontenit, tavanul se surpă, iar șobolanii au găurit pereții și s-au adăpostit în apartamente. Majoritatea locatarilor din bloc au vândut totul și au plecat, cei bătrâni se plâng însă că nu au unde merge.

De ani buni, locatarii acestui bloc de la Poșta Veche, strada Gheorghe Madan, aruncă gunoaiele chiar la scară, căci nu sunt tomberoane.

De acest lucru profită șobolanii, care s-au înmulțit și dau buzna în casele oamenilor. Rozătoarele nu au dispărut, chiar dacă la începutul lunii august s-a făcut o deratizare completă.

Blocul respectiv, vechi de aproape 40 de ani, este deservit de Întreprinderea municipală de gestionare a fondului locativ numărul 21 care se află în subordinea Direcției locativ-comunale. Directorul adjunct Ghenadie Dubița declarat pentru Jurnal TV că primăria nu alocă bani pentru întreținerea blocurilor și le recomandă locatarilor să creeze o asociație pentru a-și rezolva problemele.

În municipiul Chișinău sunt peste 3000 de blocuri. Asociații de proprietari sunt constituite în aproape 2000 de blocuri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: