image
Sursa foto: Profimedia

Kylian Mbappe l-a cerut pe Ousmane Dembele la PSG. A fost una dintre condiții pentru a semna prelungirea

Prelungirea contractului lui Kylian Mbappe (23 de ani) cu Paris Saint-Germain începe să-și producă efectele. Starul francez le-a cerut conducătorilor să-l aducă, în această vară, pe Ousmane Dembele de la Barcelona.

Potrivit Diario Sport, se pare că una dintre condițiile pentru ca Mbappe să semneze prelungirea contractului a fost aducerea conaționalului său de la Barcelona, care se află și el în ultimele săptămâni de contract.

Ousmane Dembele are cel puțin două oferte concrete pe masă, însă cea de-a trei este gata să fie lansată, conform presei internaționale. Paris Saint-Germain va face tot posibilul de a le învinge pe Barcelona și Bayern Munchen în cursa pentru ”aripa” în vârstă de 25 de ani.

Cotidianul francez ”Le Parisien” a relatat, în aceste zile, că Ousmane Dembele ar fi foarte încântat să i se alăture lui Kylian Mbappe la Paris Saint-Germain. Așadar, este dispus să asculte ce poate să-i ofere campioana Franței.

Mutarea nu este exclusă, mai ales că brazilianul Neymar ar putea să plece de la echipă în această vară, iar un loc în flancuri se va elibera.

Fotbalistul nu se mai simte dorit la club, nu mai ”vioara întâi” după ce Kylian Mbappe a semnat prelungirea contractului, dar nici clubul nu mai este total mulțumit de raportul investiție-performanțe pe care brazilianul l-a oferit în acești 4 ani.

Citeşte mai mult despre

comentarii: