image
Sursa foto: Facebook/Igor Dodon

Staff-ul lui Dodon neagă dezvăluirile la Jurnal TV privind cheltuielile de milioane de euro și amenință cu judecata

Staff-ul candidatului la prezidențiale Igor Dodon neagă dezvăluirile lui Renato Usatâi, făcute aseară la Jurnal TV, despre cheltuielile de milioane de euro în această campanie electorală.

„Staff-ul candidatului independent Igor Dodon declară cu toată responsabilitatea că informațiile lansate de pseudo-politician sunt false. Scopul aruncării acestei intoxicații în spațiul public este de a reduce șansele candidatului independent Igor Dodon de a câștiga un nou mandat prezidențial”, se arată într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei, juriștii lui Igor Dodon pregătesc deja o adresare în judecată pentru „difuzare a informațiilor false și calomnioase”.

„Totodată, constatăm numărul sporit de falsuri, care sunt lansate de oponenți pe ultima sută de metri. Aceștea falsifică până și documente oficiale, ceea ce reprezintă deja o infracțiune. Repetăm îndemnul nostru către contracandidat, să dea dovadă de respect față de cetățeni și să renunțe la acțiunile ilegale și de răspândire a informațiilor și documentelor falsificate”, se mai spune în comunicatul emis de staff-ul lui Igor Dodon

Precizăm că Renato Usatâi a declarat aseară, în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV, că a obținut mai multe documente din Federația Rusă care demonstrează că Igor Dodon ar fi cheltuit în această campanie electorală peste 11 milioane de euro, bani primiți de la Moscova.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: