image
Sursa foto: Getty Images

Ziua în care rebelul Zlatan era să-și găsească ”nașul” în vestiar: ”O luase razna. Foarfeca mi-a trecut pe lângă cap!”

Zlatan Ibrahimovic (39 de ani), atacanul lui AC Milan, și-a construit un renume de ”Kung Fu” în fotbalul european și a fost mereu un ”bad-boy” prin atitudinea sa rebelă.

În autobiografia sa, fotbalistul cu origini bosniace și croate povestește cum Ahmed Hossam Hussein Abdelhamid, cunoscut în fotbal drept Mido, a fost aproape să-l omoare după un meci al lui Ajax.

Mido, ajuns la 38 de ani, este unul dintre cei mai mari jucători din istoria Egiptului și a fost coleg cu ”Ibra” la Ajax, între 2001 și 2003.

La un meci cu PSV Eindhoven, pierdut până la urmă de ”lăncieri”, Zlatan Ibrahimovic a fost titular, dar fără mari realizări. Intrat pe parcusul jocului, Mido și-a ieșit din minți la final: a mers în vestiar și l-a numit ”mizerabil” pe suedez.

”I-am întors 'complimentul', iar Mido a luat o foarfecă și a aruncat-o spre mine. O luase razna complet. Foarfeca mi-a trecut pe lângă cap și s-a oprit în zid, unde a făcut o gaură”, a scris Zlatan în autobiografia sa.

Mido a explicat, în urmă cu câțiva ani, de ce a avut acea ieșire care i-a pus viața în pericol lui Ibrahimovic.

”Când am intrat, la 0-2, am început să mă cert cu Zlatan pe teren. La vestiare țipam la toată lumea, iar el mi-a răspuns. Aveam foarfeca în mână pentru că îmi tăiam bandajele de la gleznă. Zece minute mai târziu, eu am intrat în duș, iar el stătea în jacuzzi”, a povestit egipteanul.

Nu este singura controversă din cariera fotbalistului născut la Cairo. Mido a fost condamnat la o lună de închisoare când a bătut trei fani care îi cereau un autograf, după care le-a distrus și mașina, incident în urma căruia Ajax l-a suspendat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: