image
Sursa foto: as.com

Real Madrid chiar vrea să facă spectacol pe piața transferurilor: Salah, următoarea lovitură

După ce a bătut palma cu Eden Hazard, Zinedine Zidane va încerca să-l ia și pe Mo Salah, anunță francezii de la Canal+. Jurnalistul Philippe Carayon susține că Real Madrid va avea o campanie spectaculoasă de transferuri în această vară și că starul lui Liverpool este a doua lovitură de imagine plănuită de Florentino Perez.

Francezii scriu că, după ce Eden Hazard s-a înțeles cu gruparea de pe Bernabeu pentru un transfer care se va ridica la 100 de milioane de euro, madrilenii au "rezolvat" și achiziționarea lui Luka Jovic, de la Eintracht, pentru 60 de milioane de euro. A treia mutare gândită de Perez este Mohamed Salah.

"Din ce știm noi, Real Madrid e în proces de reconstrucție a echipei. Transferul lui Hazard va fi anunțat după finala Europa League, iar Zidane și Real Madrid vor încerca să ia un alt atacant extraordinar - Mohamed Salah. Real Madrid vrea un trident ofensiv fantastic", a spus Carayon, la Canal+ Sport.

Compartimentul ofensiv nu este însă singurul pe care Zinedine Zidane vrea să-l întărească. Ferland Mendy (23 de ani) este una dintre principalele ținte ale antrenorului e în perioada de transferuri din vară. De altfel, șefii Realului au demarat deja negocierile pentru fundașul stânga al celor de la Lyon.

Conform presei internaționale, Real Madrid a rezolvat deja transferurile lui Eden Hazard (Chelsea - 100 de milioane de euro) și Luka Jovic (Eintracht Frankfurt - 60 de milioane de euro). Următorii pe listă sunt Mohamed Salah (Liverpool) și Ferland Mendy (Lyon).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: