image
Sursa foto: Getty Images

Sumă uriaşă: Real Madrid ar fi făcut o ofertă oficială pentru Neymar - Anunţul făcut în miez de noapte în Spania

Real Madrid face tot posibilul pentru a-l transfera pe Neymar, chiar în această vară. TVE a anunţat luni seară, în apropierea miezului nopţii, că Perez tocmai a făcut o ofertă de 310 milioane de euro pentru starul "Selecao".

Perez îl ademeneşte pe Neymar cu probabilitatea ridicată de a câştiga Balonul de Aur în tricoul Realului. PSG a cheltuit pentru aducerea brazilianului 222 de milioane de euro, iar campioana Franţei nu ar lua în considerare o ofertă mai mică de 350 de milioane de euro. Totuşi, Perez a făcut o primă ofertă concretă, de "doar" 310 milioane de euro, la care formaţia din Hexagon nu a răspuns încă.

Pe lângă suma uriaşă oferită, Real îi oferă şi un salariu pe măsură brazilianului: 45 milioane €/an şi un contract pe următoarele 7 sezoane.

Perez e în contact permanent cu agentul jucătorului, notează şi As, ziarul de casă al formaţiei blanco, şi ştie că dacă va ajunge la un acord cu acesta, va fi mai uşor să pună presiune pe PSG, pentru eventualul transfer. Din primele informaţii, jucătorul e tentat de mutare, chiar dacă ar însemna să devină "persona non grata" în Catalunya, acolo unde a evoluat până la finalul sezonului trecut.

Pentru a realiza cel mai scump transfer din istorie, Real ar fi pregătită să îl vândă pe Marco Asensio. S-a vorbit despre interesul lui Liverpool, care ar fi oferit 180 de milioane de euro, dar "cormoranii" au lăsat de înţeles că nu se pune problema. Nu e exclus să se renunţe şi la Ronaldo, despre care Tuttosport a scris duminică dimineaţă că e aproape de Juventus.

Madrilenii mizează pe dorinţa fostului jucător al rivalei Barcelona de a juca pe Bernabeu şi speră ca brazilianul să-şi forţeze plecarea de pe Parc des Princes.

Neymar a devenit cel mai scump fotbalist din istorie anul trecut, după ce PSG i-a plătit Barcelonei 222 de milioane de euro pentru transfer.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: