image
Sursa foto: Getty Images

Nu e Manchester City: mișcare decisivă pentru transferul lui Leo Messi. Detaliile mutării secolului

După o adevărată telenovelă în vară, Lionel Messi (33 de ani) a decis în cele din urmă să rămână la Barcelona, în ciuda nemulțumirilor față de situația în care se află acum clubul catalan.

Cel mai probabil, starul argentinian va părăsi Camp Nou la finalul acestui sezon. Până acum, cea mai probabilă destinație a lui Messi era Manchester City, unde Pep Guardiola îl așteaptă cu brațele deschise.

Presa din Argentina a aflat însă că PSG a intrat serios pe fir. Potrivit jurnalistului Leo Paradizo, de la ESPN Argentina, formația din Paris l-a contactat deja pe Jorge Messi, tatăl și agentul vedetei de la Barcelona.

Francezii îl vor pe Leo Messi și și-au propus să-l determine pe sud-american să semneze un contract în ianuarie 2021, potrivit sursei citate. Jurnaliștii din Argentina consideră că mutarea are mari șanse de a se realiza, mai ales că Messi a rămas la Barcelona doar pentru a evita o dispută legală cu conducerea clubului.

PSG vede în starul de pe Camp Nou soluția perfectă și o ”dublă lovitură”. Parizienii se aleg cu un super jucător, care mai are ani în care să-și demonstreze valoarea, și totodată îl conving pe Neymar să-și prelungească înțelegerea cu PSG.

Brazilianul este bun prieten cu Leo Messi. De altfel, argentinianul a insistat în numeroase rânduri, în anii trecuți, pentru revenirea lui Neymar pe Camp Nou, mutare care însă nu s-a concretizat. Acum, cei doi ar avea ocazia să evolueze din nou împreună.

”PSG nu a pierdut timp și a preluat conducerea”, scrie ESPN Argentina, cu referire la faptul că parizienii le-au luat fața celor de la City și sunt acum în pole-position pentru semnătura lui Messi.

Francezii sunt atenți ca mutarea să se producă legal, astfel încât să nu aibă probleme cu fair play-ul financiar. Astfel, chiar dacă Leo va semna în ianuarie, el va ajunge la clubul parizian în vara lui 2021, când se poate despărți de Barcelona.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: