image
Sursa foto: Getty Images

Cavani, înapoi la Napoli? Reacție ironică a uruguayanului

Cluburile de top își fac calculele pentru perioada de transferuri din iarnă și astfel, în presa internațională au apărut zvonuri referitoare la o posibilă revenire a lui Edinson Cavani în Serie A, la Napoli.

Speculațiile au apărut în contextul în care Milik este singurul vârf autentic de careu din lotul lui Ancelotti, iar Edinson Cavani nu ar avea cea mai bună relație cu Neymar. Contrar zvonurilor care-l dau ca și transferat la Napoli, uruguayanul neagă revenirea în Italia.

"Dacă spui că mă voi întoarce la Napoli, înseamnă că vorbești prea mult", a declarat Edinson Cavani. "Iubesc Napoli și oamenii de acolo, le transmit toată afecțiunea. Ne-am întâlnit acum puțin timp (1-1, în Champions League) și mereu le doresc tot ceea ce e mai bun", a completat vârful uruguayan.

Dacă Napoli nu-l aduce pe Edinson Cavani, clubul italian poate pierde nu mai puțin de 3 jucători: Piotr Zielinski, Nikola Maksimovic și Elseid Hysaj sunt cei mai curtați jucători ai echipei. Napoli este pe locul 2 în Serie A, după 12 etape, cu 28 de puncte, la 6 puncte în spatele liderului Juventus Torino, urmată îndeaproape de Inter, cu 25 de puncte.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: