image
Sursa foto: Getty Images

Messi își caută casă în Paris. Indiciul care arată clar că merge la PSG: "Astea sunt informațiile noastre"

Istoria lui Messi la Barcelona pare să ajungă până la urmă la final chiar în această vară. Starul argentinian ar urma să joace la PSG, după mai multe zvonuri din ultimii ani.

De această dată, presa franceză susține că atacantul de 33 de ani s-a dat de gol într-un mod destul de simplu. Conform publicației Le10sport, o agenție imobiliară specializată pe proprietăți de lux caută în aceste momente o locație pentru "un anume Lionel Messi".

"Acestea sunt informațiile noastre", susține sursa citată, care amintește că nu este prima "tentativă" a lui Messi de a ajunge la PSG.

Prima dată s-a întâmplat în 2016, când și-a căutat și atunci casă, iar recent a mai făcut o "incursiune imobiliară" în martie 2021, când chiar și-a cumpărat o vilă de 350 de metri pătrați în inima capitalei Franței, în arondismentul 16 (Montmorency), cu 8,3 milioane de euro. E posibil însă ca Messi să o fi achiziționat pentru o investiție ulterioară.

De această dată, Messi a cerut o casă care să fie "locuibilă imediat".

Nu cu mult timp în urmă, surse apropiate lui Neymar și lui Messi au dezvăluit că cei doi vor juca din nou împreună, indiferent că o vor face la Barcelona sau la PSG. Însă între timp Neymar și-a prelungit contractul cu PSG, așa că e clar că și Messi ar urma să meargă acolo.

Recent, șefii de pe Parc des Princes au și declarat că ar lua în considerare această variantă a aducerii lui Messi "dacă se va ivi ocazia".

Ultima veste extrem de proastă primită de suporterii Barcelonei, care se roagă ca Messi să rămână la Barca şi să fie pilonul reconstrucţiei, este aceea că starul lor va pleca la Copa America, 13 iunie-11 iulie, fără ca Laporta să-i pună în faţă o ofertă concretă.

Iar motivul este inacceptabil pentru fani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: