image
Sursa foto: IGSU

FOTO: Incendiul le-a mistuit acoperișul casei și un automobil; La fața locului au intervenit patru echipe de pompieri

În după amiaza zilei de 12 iunie angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență din nordul Republicii Modlova au fost alertați să intervină la lichidarea unui incendiu izbucnit într-un sector de vile din strada Aerodromului 65 din apropierea raionului Râșcani.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 15:47. Potrivit IGSU, incendiul a cuprins o casă de locuit cu două nivele și garajul din preajmă.

La fața locului au intervenit patru echipe de pompieri. Salvatorii au stabilit că arderea a afectat circa 80% din acoperișul locuinței, bunurile materiale din interiorul casei, construcția garajului, dar și un autovehicul de model „Ford Escort” aflat în interior.

Datorită intervenției operative, pompierii au reușit să evacueze 5 butelii de gaz de tip propan butan, care riscau să producă o explozie.

În urma arderii nu au fost raportate victime, însă proprietara casei a primit îngrijiri medicale acordate de echipa de medici, fiind în stare de șoc.

Circumstanțele și cauza de producere a incendiului urmează a fi stabilite de specialiști. În ultimele 24 de ore angajații IGSU au intervenit în 30 de situații de risc.

IGSUIGSU
IGSUIGSU
IGSUIGSU

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: