image
Sursa foto: Getty Images

Cuper a făcut marele anunţ despre Salah: Încercăm să-l facem să fie încrezător

Fanii egipteni sunt în delir! Cel mai iubit și mai valoros jucător, Mohamed Salah, este aproape de a fi 100% recuperat pentru partida de debut a Egiptului la Campionatul Mondial din Rusia, care se va desfășura vineri, începând cu ora 15:00. Selecționerul naționalei, Hector Raul Cuper, a anunțat acest lucru într-o conferință de presă.

"Pot spune că este aproape 100% sigur că va juca, doar factori neprevăzuți în ultima clipă ar schimba acest lucru. Încercăm să-l facem să fie încrezător. Medicii îi oferă câteva opțiuni de a juca sau nu. Îl știu pe Salah foarte bine, nu este temător, mereu am știut că este un risc să joace, asta nu puteam să ascund.

Dar dacă va decide să joace va avea garanția că este în condiție fizică excelentă și sunt sigur că va fi în ok. Și dacă o să apară ceva în ultima clipă vom vedea cum putem să rezolvăm", a declarat Cuper.

Mohamed Salah s-a accidentat la umărul stâng în finala Ligii Campionilor, pierdută de Liverpool în fața celor de la Real Madrid, scor 1-3, după un duel cu Sergio Ramos, Salah părăsind în lacrimi gazonul stadionului din Kiev.

La prima participare la o Cupă Mondială după 28 de ani, Egiptul va juca în Grupa A cu Uruguay, pe 15 iunie, cu Rusia, pe 19 iunie, şi cu Arabia Saudită, pe 25.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: