image
Sursa foto: Profimedia

Bernardo Silva a vorbit despre situația lui la Manchester City: “Am fost foarte deschis”

Starul portughez Bernardo Silva (27 de ani) poate să plece de la Manchester City în această vară, fiind dorit de FC Barcelona și PSG.

Bernardo Silva joacă pentru Manchester City din 2017, după transferul de la AS Monaco, și este pregătit pentru o nouă provocare.

Mijlocașul ofensiv portughez mai are contract cu Manchester City până în vara anului 2025, dar antrenorul Pep Guardiola a recunoscut că situația lui Bernardo Silva este incertă.

Manchester City cere aproximativ 85 de milioane de euro pentru Bernardo Silva, potrivit presei engleze.

Bernardo Silva a vorbit în premieră despre situația lui la campioana Angliei. Mijlocașul portughez a lăsat de înțeles că este pregătit să plece, chiar dacă n-ar fi deranjat să rămână la Manchester City.

"Am spus mereu că sunt fericit aici, dar nu știu ce se va întâmpla. Relația mea cu clubul este foarte sinceră. Am fost foarte deschis și City știe ceea ce vreau.

Dacă voi rămâne, sunt fericit și voi respecta clubul, voi da maximum. Dacă nu, este fotbal și vom vedea ce se întâmplă.

City este un club mare și nu vrea jucători care nu sunt fericiți la această echipă. Ne-au transmis tuturor că, dacă nu suntem fericiți, putem să plecăm. Evident, vor să obțină suma potrivită pentru un transfer, dar consider că relația mea cu clubul este plină de respect. Au fost mereu sinceri cu mine, iar eu am fost mereu sincer cu ei", a spus Bernardo Silva, pentru ESPN.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: