image
Sursa foto: infomusic.ro

Compozitorul și interpretul Mihai Constantinescu s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani

Compozitorul și interpretul de muzică ușoară Mihai Constantinescu a murit, marți seara, în jurul orei 19:00, la Spitalul de Urgență Floreasca din București, după un stop cardio-respirator neresuscitabil, scrie Digi24. Artistul în vârstă de 73 de ani era în comă din luna mai a acestui an.

Mihai Constantinescu a fost dus la spital în data de 13 mai, în urma unui stop cardio-respirator.

„Știu că mulți oameni îl îndrăgesc și se roagă pentru el. Cu ajutorul lui Dumnezeu este bine, este mai bine. Se simte un pic mai bine, face pași mărunți. (...) Cu ajutorul lui Dumnezeu vor fi progrese”, declara în luna iulie soția artistului, Simona Secrier.

Artistul își anulase în luna martie câteva concerte din cauza stării de sănătate, fiind cunoscut de multă vreme cu probleme cardiace.

În anul 2008, Mihai Constantinescu a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, cu diagnosticul stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie. În anul 2017, artistul a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, după ce valva mitrală a avut o disfuncţie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: