image
Sursa foto: European Day

Resursele financiare planificate pentru recepția de Ziua Europei, donate lucrătorilor medicali din linia întâi

Resursele financiare planificate pentru recepția din acest an de Ziua Europei au fost donate pentru susținerea lucrătorilor medicali din linia întâi în lupta cu COVID-19, anunță Delegația Uniunii Europene la Chișinău.

„În acest an nu putem să fim împreună la recepția tradițională, cu prilejul Zilei Europei pentru că respectăm restricțiile în timpul pandemiei. De aceea, noi la Delegația Uniunii Europene am decis să donăm resursele financiare planificate pentru această recepție către cei care se află, zi de zi, pe linia întâi în lupta cu COVID-19, și anume către personalul medical al serviciului de urgență”, se arată în mesajul Delegației UE.

Totodată, Delegația UE a anunțat că va colabora cu Asociația Națională a Restaurantelor din Moldova, astfel ca restaurantele locale să livreze bucate calde săptămâna viitoare personalului medical al Serviciului Național de Urgență.

„Cu acest gest modest vrem să exprimăm gratitudinea noastră. Vom organiza recepția când vom trece de această pandemie”, se mai spune în mesaj.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: