Eroul finalei Europa League va avea de la 1 iulie o clauză de reziliere de 100 de milioane de euro. În aceste condiţii, cu multe echipe care stau la pândă, Atletico i-a făcut jucătorului o ofertă de prelungire a înţelegerii care expiră în 2022. Francezul a refuzat o propunere de 20 de milioane de euro pe an din partea actualei echipe, astfel că zvonurile privind o plecare la Barcelona au prins contur.

”Griezmann trebuie să se decidă dacă vrea să facă parte din istoria lui Atletico sau vrea să meargă la un club (n.r. - FC Barcelona) unde nu va intra niciodată în istorie”, a spus Marin, unul din oficialii "los colchoneros", într-un interviu acordat celor de la ”Cadena SER”, după victoria cu Marseille.

Se părea că Dembele va fi sacrificat, în sensul că va fi vândut pentru a-i face loc lui Griezmann, dar Anfield Express - o sursă cu informaţii extrem de solide când e vorba de trupa de pe Anfield - are o altă variantă. Jucătorul venit de la Dortmund e dorit insistent de Klopp, care vrea să îl ia sub formă de împrumut. Cel mai probabil "cormoranii" vor avea şi o clauză de transfer definitiv. Cert e un lucru: Griezmann e cu fiecare secundă care trece mai aproape de Catalunya.