image
Sursa foto: Profimedia

Noul antrenor al lui PSG visează la un parteneriat Lewandowski - Mbappe în sezonul următor. Ce a decis conducerea

Transferul lui Robert Lewandowski (33 de ani) la Barcelona este un proces mai complicat decât a crezut inițial fotbalistul.

Deși a declarat public că nu mai vrea să joace la Bayern, campioana Germaniei a refuzat trei oferte din partea Barcelonei, iar negocierie se află momentan în impas.

Fie că va ajunge la destinația favorită sau nu, un lucru pare cert - polonezul nu va mai juca în Bundesliga din sezonul următor. Conform presei franceze, PSG așteaptă să vadă cum se va încheia încercarea Barcelonei de a-l transfera.

Conducerea pariziană știe că Barcelona este, momentan, prima opțiune a lui Lewandowski. Totuși, dacă spaniolii nu vor ajunge la un acord cu Bayern, polonezul va încerca cel mai probabil să meargă la altă echipă, deoarece nu mai ia deloc în calcul să joace în același tricou.

Cristophe Galtier (55 de ani) este noul antrenor al lui PSG, iar aceeași sursă menționează că francezul vrea să joace cu doi atacanți centrali, iar Lewandowski ar urma să formeze un parteneriat cu Kylian Mbappe (23 de ani), în cazul unui transfer.

Liderii de pe Parc des Princes sunt dispuși să-i facă pe plac noului tehnician, dar doar după ce vor fi convinși că Barcelona nu mai are nicio șansă la semnătura atacantului.

PSG are și altă opțiune în acest moment. Campioana Franței este foarte interesată și de Gianluca Scamacca (23 de ani) de la Sassuolo, însă Lewandowski ar fi varianta mai bună pe termen scurt.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: