image
Sursa foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo, mesaj emoționant după retragerea lui Khabib din UFC: "Felicitări, frate!"

Khabib Nurmagomedov și-a anunțat retragerea din UFC după ce l-a învins pe Justin Gaethje, iar Cristiano Ronaldo i-a transmis un mesaj emoționant prietenului său.

Khabib a decis să nu mai lupte fără tatăl său, care a murit în luna iulie după ce a fost infectat cu COVID-19. Cristiano Ronaldo a fost "mișcat" de gestul prietenului său: "Felicitări, frate! Tatăl tău este mândru de tine", a scris Ronaldo pe Instagram, după ce Nurmagomedov l-a bătut pe Gaethje.

Campion mondial la categoria ușoară, Khabib Nurmagomedov se retrage din cu un record impresionat, 29 de victorii și zero înfrângeri. Cele 28 de victorii obținute până la gala UFC 254 au fost obținute cu tatăl său, Abdulmanap, la marginea octagonului.

Starul din UFC și-a anunțat retragerea la interviul de la finalul luptei cu Justin Gaethje: "A fost ultima mea luptă. Nu voi mai veni aici fără tatăl meu. Când UFC m-a sunat despre lupta cu Justin, am vorbit cu mama timp de 3 zile. Nu a vrut să merg să lupt fără tata, dar i-am promis că va fi ultima mea luptă.

Îți mulțumesc, Justin. Știu multe lucruri despre tine, știu că îți ajuți oamenii. Fii aproape de părinții tăi, nu știi ce se poate întâmpla mâine", a spus Khabib.

Cu tatăl său antrenor, Khabib a câștigat toate cele 28 de meciuri din cariera sa în artele marțiale mixte, dintre care 12 în UFC.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: