image
Sursa foto: maib.md

Moldova Agroindbank, la 29 de ani! „O generație de învingători”

Moldova Agroindbank, desemnată timp de șapte ani consecutiv drept „Cea mai bună bancă comercială din Moldova” de către una dintre cele mai mari şi prestigioase instituţii media specializate în domeniul financiar, împlinește 29 de ani de activitate!

O generație de învingători - așa ne numesc cei care ne cunosc pe noi, echipa MAIB, și pe clienții MAIB. Suntem onorați de un asemenea titlu și știm că în spatele lui stau ani și ani de devotament, de încredere în viitorul acestei țări și în OAMENII săi, dar și de ambiția de a construi acest viitor zi de zi, pas cu pas, împreună. Împreună ne-am bucurat de fiecare reușită și am pus umărul pentru a depăși orice moment dificil. Privind la cei 29 de ani, suntem mândri de ce și câte le-am reușit până în prezent, ambițioși să reușim mult mai multe în următorii ani. Pentru circa un milion de clienți și pentru afacerile lor avem obligația să fim cei #MAIBuni. Astăzi, vă urăm #LA_MULȚI_ANI, dragi clienți și angajați ai Moldova Agroindbank! Vă MULȚUMIM pentru că de 29 de ani suntem MAI PUTERNICI ÎMPREUNĂ!”, se spune într-un mesaj al băncii.

Cu prilejul frumoasei aniversări, Jurnal Trust Media urează echipei MAIB la mulți ani!

La mulți ani, Moldova Agroindbank!

"O generație de învingători" - așa ne numesc cei care ne cunosc pe noi, echipa #MAIB, și pe clienții MAIB. Suntem onorați de un asemenea titlu și știm că în spatele lui stau ani și ani de devotament, de încredere în viitorul acestei țări și în OAMENII săi, dar și de ambiția de a construi acest viitor zi de zi, pas cu pas, împreună. Împreună ne-am bucurat de fiecare reușită și am pus umărul pentru a depăși orice moment dificil. Privind la cei 29 de ani, suntem mândri de ce și câte le-am reușit până în prezent, ambițioși să reușim mult mai multe în următorii ani. Pentru circa un milion de clienți și pentru afacerile lor avem obligația să fim cei #MAIBuni. Astăzi, vă urăm #LA_MULȚI_ANI, dragi clienți și angajați ai Moldova Agroindbank! Vă MULȚUMIM pentru că de 29 de ani suntem MAI PUTERNICI ÎMPREUNĂ! Posted by Moldova Agroindbank on Thursday, 7 May 2020

Noutăţile partenerilor

comentarii: