image
Sursa foto: Profimedia

Barcelona are concurență: a doua echipă intrată în cursă pentru semnătura lui Robert Lewandowski

Robert Lewandowski nu și-a prelungit contractul cu Bayern Munchen, scadent la finalul stagiunii viitoare, și ar fi dorit de Barcelona.

Clubul catalan nu este singurul care este interesat de polonez, care și-ar dori să plece de la Bayern încă din vară. În cursă pentru semnătura lui Robert Lewandowski a intrat, potrivit Bild, citat de Mundo Deportivo, și PSG.

Sursa citată scrie că Pini Zahavi, agentul lui Robert Lewandowski, l-a propus pe atacantul lui Bayern Munchen la PSG, club care va fi, foarte probabil, în căutarea unui marcator în vară.

Pini Zahavi se bazează pe iminenta plecare a lui Kylian Mbappe de la PSG la Real Madrid, care ar elibera un post important în echipa lui PSG, formație care va fi nevoită să aducă un înlocuitor la fel de prolific, având în vedere că Neymar sau Lionel Messi au arătat, cel puțin în acest sezon, că nu mai pot marca la fel de mult ca în anii trecuți.

PSG ar avea și un avantaj într-o eventuală luptă cu Barcelona pentru semnătura lui Robert Lewandowski, partea financiară. Clubul parizian i-ar putea accepta polonezului toate pretențiile financiare, spre deosebire de Barcelona, care nu se află în cea mai bună perioadă din punct de vedere economic.

Robert Lewandowski a ajuns la 33 de ani, dar randamentul său rămâne remarcabil. În acest sezon, polonezul a marcat 45 de goluri în 37 de meciuri jucate.

Atacantul polonez joacă la Bayern Munchen din 2014, când a fost adus gratis, după expirarea contractului cu Borussia Dortmund.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: