image
Sursa foto: cnn.com

Netflix renunţă la serialul de animaţie „Pearl”, creat de Meghan Markle

Netflix renunţă la „Pearl”, un serial de animaţie creat de ducesa de Sussex, în încercarea de a reduce costurile, informează site-ul BBC şi Reuters.

Serialul, care a fost anunţat anul trecut, este unul dintre proiectele pe care gigantul de streaming s-a decis să le abandoneze.

Luna trecută, Netflix a raportat o scădere bruscă a numărului de abonaţi şi a avertizat că alte câteva milioane ar urma să renunţe la acest serviciu.

Archewell Productions, compania înfiinţată de ducele şi ducesa de Sussex, anunţase anul trecut că Meghan va fi producător executiv al serialului "Pearl".

Serialul urma să fie dedicat aventurilor unei fetiţe de 12 ani, inspirată de femei influente din istorie.

Pe de altă parte, Netflix a confirmat că va continua să lucreze la o serie de proiecte cu Archewell Productions, inclusiv la un serial documentar intitulat "Heart of Invictus".

Serialul se va concentra pe sportivii care concurează la Jocurile Invictus, un eveniment sportiv dedicat militarilor răniţi în teatrele de operaţiuni şi fondat de prinţul Harry.

Archewell Productions nu a răspuns imediat la o solicitare din partea BBC de a comenta pe marginea acestui subiect.

Netflix a precizat totodată că a decis să nu meargă mai departe cu alte două seriale de animaţie pentru copii, "Dino Daycare" şi "Boons and Curses".

Noutăţile partenerilor

comentarii: