image
Sursa foto: as.com

Transferul lui Pogba la Real Madrid: Cifrele imense anunţate de spanioli pentru mutarea de la Manchester United

A fost evident de-a lungul întregului an că Paul Pogba nu va mai rămâne la Manchester United. Sau dacă va sta, atunci trebuie să primească o mărire consistentă a salariului. În faţa unei asemenea dileme, cei de la United au acceptat propunerea lui Real Madrid.

Anunţul a fost făcut de jurnaliştii spanioli, la emisiunea El Chiringuito. Real ar urma să primească o sumă în jurul a 170 de milioane de euro, conform celor de la AS, în timp ce jucătorul ar lua undeva la 15 milioane de euro.

Rămâne de văzut din ce bani se vor face transferurile de sute de milioane, în condiţiile care UEFA a impus clubului un plafon de 100 de milioane de euro. Pentru restul banilor va fi nevoie de vânzarea mai multor jucători.

Conform aceleiaşi surse, mutarea a devenit posbilă doar după ce Paul Pogba a acceptat să primească un salariu mai mic la Real Madrid decât în Anglia, chiar dacă la început a cerut 17 milioane de euro. Dacă Manchester şi Pogba ajungeau la un consens pentru prelungire, noul contract s-ar fi întins până în 2024, iar francezul ar fi primit de 500.000 de lire pe săptămână!

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: