image
Sursa foto: Profimedia

„Marea trădare” prinde contur! Jucătorul lui Real Madrid ar fi semnat deja cu Barcelona

Barcelona se pare că s-ar fi înțeles cu unul dintre jucătorii lui Real Madrid, iar mutarea se va realiza vara viitoare.

Marco Asensio (26 de ani) mai are contract cu trupa de pe Santiago Bernabeu doar până la finalul sezonului iar negocierile pentru o nouă înțelegere nu au fost finalizate cu succes.

Tocmai din această cauză, viitorul mijlocașului la Madrid a fost pus serios la îndoială. Barcelona a intrat pe fir și s-a scris în ultimele zile de interesul catalanilor pentru transferul internaționalului iberic.

Presa din Spania anunță că Marco Asensio ar fi semnat deja un precontract cu gruparea de pe Camp Nou. Astfel, fotbalistul lui Real Madrid ar ajunge la Barcelona în vara viitoare și ar urma să aibă o înțelegere valabilă pentru următorii patru ani.

În vară s-a mai vorbit ;i despre o posibilă plecare a lui Marco Asensio la Liverpool sau AC Milan, însă nu a ajuns la niciuna dintre aceste echipe, iar acum este doar rezervă la Real Madrid. Spaniolul spune că nu totul a depins de el la acea vreme.

”Nu era o decizie care depindea de mine. Trebuie să vorbești cu clubul, cu antrenorul... Niciodată nu m-am gândit cu adevărat să pot pleca din cauza proiectului și a încrederii antrenorului. Cu Ancelotti nu am nicio problemă”, a spus Marco Asensio.

În urmă cu doar câteva zile, Asensio a vorbit despre posibilitatea de a ajunge la Barcelona.

”Nu știu dacă Barcelona mă vrea. Zvonuri sunt cu mai multe cluburi implicate. E normal. Niciodată nu m-am gândit despre un posibil viitor al meu la Barcelona, nu am cântărit această posibilitate. Deci nu pot spune nimic. Acum, la momentul actual, nu am ce zice”, a mai precizat Marco Asensio, pentru partidazocope.

În actuala stagiune, Asensio a jucat în 4 partide și a marcat un singur gol. El a fost transferat pe Santiago Bernabeu în 2015, de la Real Mallorca, pentru 4 milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: