image
Sursa foto: unimedia.info

Șor face spume la gură după investigația Jurnal TV privind vacanța de lux și AMENINȚĂ jurnaliștii

Primarul penal de la Orhei și-a ieșit din pepeni după o nouă investigație a Jurnal TV, privind vacanța de lux din bani proveniți din jaful bancar. Ilan Șor a lansat o nouă serie de amenințări la adresa angajaților postului de televiziune care a pornit pe urmele miliardului furat.

„Păstrez după mine dreptul de a acționa în judecată și cer răspuns imediat de la „gunoiul media” Jurnal TV. (...) Aș vrea să-i întreb pe „jurnaliștii cinstiți”: vă simțiți confortabil voi, „jurnaliștii cinstiți”, să trăiți și să vă odihniți din banii miliardului furat?! Le recomand tuturor colaboratorilor Jurnal TV să-și caute de urgență un nou serviciu, deoarece atunci când pe 25 februarie vom veni la putere eu și partidul meu, „gunoiul” vostru va fi închis. Iar acționarul vostru, mai devreme sau mai târziu, va fi adus la Chișinău ca să răspundă pentru fiecare dolar furat de el”, a reacționat Șor, pe facebook.

Reacția vine după ce o investigație Jurnal TV a scos la iveală că doar cu trei luni înainte de lovitura finală în jaful secolului, Ilan Șor a cheltuit 430 de mii de euro pentru închirierea unei vile pe Coasta de Azur, unde și-a răsfățat familia și amicii. A făcut și alte cheltuieli colaterale, de 230 de mii de euro, pentru închirierea unui iaht și a mașinilor de lux. Sumele au provenit din împrumuturile frauduloase care au dus la falimentarea celor trei bănci conduse de Șor, iar ulterior au devenit datorie publică. Acea lovitură îi costă pe cetățenii Republicii Moldova 25 de miliarde de lei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: