image
Sursa foto: JURNAL.MD

VIDEO // O pensionară de 62 de ani a fost agresată fizic de o angajată a companiei „Moldtelecom” din Chișinău

O pensionară de 62 de ani susține că a fost agresată fizic de o angajată a companiei „Moldtelecom” din Chișinău. Femeia a cerut să fie ajutată să acceseze o aplicație pusă la dispoziție de companie, dar consultanta nu a fost în măsură să-i rezolve dilema. Femeia a scris o plângere pe numele angajatei și a rugat-o să se prezinte, dar respectiva a refuzat. Mai mult, s-a înfuriat când a văzut că este filmată. Compania „Moldtelecom" ne-a dat asigurări că angajata implicată în incident va fi sancționată.

Totul s-a întâmplat la filiala Moldtelecom de pe strada Ion Creangă din sectorul Buiucani al capitalei.

Eugenia Puiu, locuitoare a capitalei: „Eu am rugat-o să acceseze pe telefonul meu unde sunt detaliile apelurilor. Ea nu s-a descurcat cu această sarcină."

Pensionara a fost ghidată, în cele din urmă, telefonic, de către un operator al companiei. Femeia a scris o plângere pe numele consultantei de la filială și i-a cerut să se prezinte. Respectiva nu a binevoit, devenind chiar agresivă după ce a văzut că este filmată. Mai mult, a încercat chiar să-i smulgă telefonul din mână bătrânei.

Eugenia Puiu, locuitoare a capitalei: „Acestea sunt practici comerciale interzise, practici agresive. Acesta este nivelul de cultură și de deservire la Moldtelecom. Sunt consumator și am încercat să-mi apăr drepturile. Doar atât...Cu atât mai mult că este instituție publică."

Angajata companiei se apără și spune că nu a gresat pe nimeni.

Elena, angajată a companiei Moldtelecom: „Spuneți că nu sunteți agresivă? - Nu. - Să vă arăt videoul? - Nu trebuie să mi-l arătați...- Este videoul cu dumneavoastră? - Da. - Ce faceți aici? - I-am zis să ia telefonul. - De ce doriți să închideți ușa? - Ca să nu stea aici. Voi nu știți cum ea m-a numit. - Aveți video? - Nu am. - Dar aici ce faceți? - Am vrut să-i i-au telefonul ca să nu mă filmeze. - Este o instituție publică și telefonul este al doamnei. - De ce ea să mă filmeze? - Nu a venit la dumneavoastră acasă. - Dar ea m-a insultat. - Cum, pentru că nu se aude în video. - Clar, că ea nu va filma asta."

Eugenia Puiu, locuitoare a capitalei: „- De ce doamna spune că ați agresat-o verbal și ați lovit peste calculator? - Amăgește. În primul rând, aici sunt camere de supraveghere și totul se vede. Eu nici nu m-am apropiat de calculator. El era peste bară. Nu aveam cum. Ea amăgește. Cu atât mai mult m-a zgâriat."

Am rugat-o și noi pe angajata Moldtelecom să se prezinte, dar a refuzat și de această dată.

Elena, angajată a companiei „Moldtelecom": „Îmi puteți spune numele și familia dumneavoastră? - Pentru ce să vă dau? V-am spus, Elena mă numesc. - Și numele de familie? - Vă ajunge."

Compania „Moldtelecom" ne-a asigurat că angajata implicată în acest caz va fi sancționată.

Rodica Hurmuzache, director marketing al companiei „Moldtelecom": „Compania Moldtelecom s-a autosesizat și își cere scuze pentru incidentul creat. Condamnăm aceste atitudini ale angajaților noștri, iar persoana în cauză va primi mustrare până la concediere."

Pensionara agresată a scris o plângere și la poliție.

Noutăţile partenerilor

comentarii: