Breaking News

image
Sursa foto: maximum.md

MAXIMUM: Tombola fantastică ─ oferim noului BMW X2!

22 de ani împreună cu Maximum, înseamnă 22 de premii grandioase de la parteneri, un mega premiu ─ cel mai nou crossover BMW X2 și o super tombolă, la care pot participă toți cumpărătorii! Și da, reducerile devin de 2 ori mai mari, pentru că sărbătoarea e la Maximum! Direct la casa magazinului reducerea de pe cardul tău de discount se dublează.

Tombola va avea loc pe data de 22 iunie 2018, la Jurnal TV, în direct la emisiunea «Veranda», ora 17:15.

Câștigătorii vor fi apelați în timpul emisiunii. Lista câștigătorilor va fi afișată pe site-ul maximum.md. La tombolă participă toți cumpărătorii care au procurat marfă în sumă de la 500 lei în perioada 28.04.18 - 21.06.18.

Pe 22 iunie vom înmâna:

Frigider silențios LG cu compresor invertor, mașina de spălat LG cu clasa de eficiență energetică A+++, două televizoare LG cu Full HD ecran mai mare de un metru, frigider încăpător No Frost Indesit, set din mașina de spălat Indesit cu încărcare de 6 kg și aspirator portativ Hotpoint, cuptor electric încorporabil Hotpoint cu design original, multifuncționalul aparat de cafea DeLonghi cu ecran senzor, generator de aburi pentru călcat Braun cu talpa Eloxal 3D BackGlide, procesor de bucătărie Moulinex și primul în lume smart grill Tefal pentru un grill preparat perfect, cuptor de pâine Vitek cu program rapid de pregătire, mașina de spălat Electrolux cu clasa de eficiența energetică A++++, mașina de spălat Sharp cu 15 programe, cuptor cu microunde cu convecţie Samsung, aspirator Samsung cu filtru HEPA, 2 No Frost frigidere Samsung Space Max, maşina de spălat Samsung cu funcția Eco Bubble, maşina de spălat Samsung cu funcția Add Wash, tabletă Samsung Tab S3, set smartphone ultramodern Samsung Galaxy S9 și smart watch Samsung Galaxy Gear Sport.

Premiul mare reprezintă noul BMW X2! Unic şi excepţional: noul BMW X2** îşi declară ambiţiile sportive încă de la prima vedere. Datorită aspectului sportiv şi îndrăzneţ, acesta oferă performanţă dinamică şi agilitate care sunt de neegalat în această clasă de automobile. Mai mult, interiorul de înaltă calitate şi numeroasele tehnologii inovatoare de care dispune îl definesc drept protagonistul extrovertit al unei noi ere. Eşti pregătit să-l câștigi?

Participă la cea mai grandioasă tombolă a anului!

* Reducerea dublă pe cardul de discount nu se aplică la produsele din promoții ( cu discount sau cadouri)

** Modelul din configurația de bază.

Doar MAXIMUM.

Procură online: maximum.md / 54-54-54

Urmărește-ne pe: Facebook/OK/Twitter/Instagram / Youtube

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: