image
Sursa foto: marca.com

Răsturnare de situaţie: Tatăl lui Neymar susţine că se va întoarce cu fiul său la Paris

În ultima perioadă s-a discutat foarte mult despre revenirea lui Neymar la Barcelona, în ciuda modului în care a plecat din Catalonia la PSG. Au fost vehiculate sume, nume de jucători care ar putea intra în afacere şi a fost evident că aceasta este dorinţa jucătorului. Numai că Neymar Senior, tatăl şi impresarul fotbalistului, susţine că e vorba doar despre zvonuri.

Neymar sr. a declarat într-un interviu pentru Fox Sports Brasil că toate discuţiile legate de o trecere la Barcelona sunt false, iar fiul său va fi jucătorul lui Paris Saint-Germain și în sezonul următor. În pofida informațiilor apărute în ultima perioadă, Neymar Senior a negat faptul că și-ar fi planificat o excursie în capitala Cataluniei: "Nu este nimic planificat. Sunt în Brazilia și voi rămâne aici, până la întoarcerea fiului meu la Paris".

De asemenea, Andre Cury, cel care ar fi intermediat negocierile dintre jucătorul naționalei carioca și FC Barcelona, a precizat faptul că părțile "s-au răcit", iar Neymar Jr va rămâne la Barcelona: "Neymar se recuperează de la o leziune gravă la gleznă și ar trebui să revină la PSG în următoarele câteva zile".

Recent, inclusiv vicepreședintele Barcelonei a afirmat că Neymar şi-ar dori să se întoarcă la Barcelona".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: