image
Sursa foto: Getty Images

Jose Mourinho locuieşte la hotel din 2016: Cât a plătit Man. United pentru cazarea portughezului

Jose Mourinho este un manager scump pentru Manchester United. Pe lângă salariul pe care i-l achită portughezului şi claiza de reziliere imensă stipulată în contract, "diavolii" au plătit o avere şi pentru cazarea lusitanului din momentul în care acesta a semnat cu United.

Mourinho locuieşte din 2016, când a devenit antrenorul trupei de pe Old Trafford, într-un apartament luxos dintr-un hotel. iar cazarea o costă pe United 687 de euro (600 de lire sterline) pe zi.

Cum "The Special One" locuieşte acolo de 825 de zile, Manchester United a plătit doar pentru cazarea managerului portughez, până acum, 567.000 de euro (495.000 de lire sterline), potrivit presei engleze.

Jose Mourinho mai are contract până în 2020 cu United, iar presa engleză a scris că ar putea fi demis din cauza evoluţiilor sub aşteptări din acest sezon.

Manchester United ar trebui însă să-i achite portughezului, în cazul în care l-ar demite, 33,2 milioane de euro (29 de milioane de lire sterline). Dacă lusitanul va fi lăsat în funcţie până la finalul sezonului, iar United nu se va clasa pe un loc de Liga Campionilor, suma care i-ar reveni la demitere s-ar reduce semnificativ, până la 11,5 milioane de euro (zece milioane de lire sterline).

Familia lui Jose Mourinho locuieşte la Londra. Fiica sa, Matilde, a absolvit o facultate în capitala Angliei, iar fiul său, Jose Mourinho Jr. a jucat pentru Fulham până în aprilie 2017.

United se află doar pe locul 8 în Premier League după opt etape, cu 13 puncte, a fost eliminată deja din Cupa Ligii Angliei, iar în Liga Campionilor are patru puncte după primele două runde.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: