image
Sursa foto: jurnal.md

Deliu: Dacă mandatul lui Andrei Năstase nu va fi validat, Chişinăul va fi condus de un primar care va intra pe uşa din spate

Dacă mandatul lui Andrei Năstase nu va fi validat, timp de un an Chişinăul ar putea fi condus de o persoană care va intra pe uşa din spate. Declaraţia a fost făcut de către liderul fracţiunii parlamentare PLDM, Tudor Deliu, la protestul din faţa Primăriei la care oamenii au cerut validarea mandatului primarului ales, Andrei Năstase.

„Fracțiunea PLDM condamnă tergiversarea mandatului lui Andrei Năstase. Toate aceste acţiuni ne duce la gândul că se fac nişte lucruri intenţionate pentru a nu fi validat mandatul. Nu am înţeles acţiunile judecătorului şi a secretarului Consiliului de Circumscripție. Este o acţiune concertată. Este un caz ieşit din comun. Dacă mandatul domnului Năstase, ales legal pe 3 iunie, nu va fi validat, putem fi în situaţia când timp de un an Chişinăul poate fi diriguit de un primar care va intra pe uşa din spate”, a explicat Tudor Deliu.

Tot în faţa protestatarilor, Tudor Deliu a anunţat că dacă nu va fi validat mandatul lui Andrei Năstase, fracţiunea PLDM va înregistra la Parlament o declaraţie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: