image
Sursa foto: Getty Images

Barcelona vrea 300 de milioane de euro în vară din vânzări de jucători: Philippe Coutinho, în fruntea listei

Barcelona plănuiește să obțină o sumă importantă din vânzări de jucători la finalul sezonului. Între 250 și 300 de milioane de euro și-au propus catalanii să obțină în urma transferurilor din vară, a anunțat ESPN.

Pe lista jucătorilor la care campioana Spaniei se gândește să renunțe sunt nume precum Philippe Coutinho, Samuel Umtiti și Ivan Rakitic, dar și alți fotbaliști care nu intră în planurile antrenorului Ernesto Valverde, potrivit sursei citate.

Barca ar fi gata să-l vândă pe Coutinho (26 de ani) pentru 100 de milioane de euro, sub prețul plătit anul trecut lui Liverpool pentru transferul brazilianului, devenit astfel cel mai scump jucător din istoria grupării blaugrana: 120 de milioane de euro, plus bonusuri.

Manchester United, Chelsea și PSG sunt interesate de serviciile lui Coutinho.

Jasper Cillessen și Rafinha Alcantara sunt și ei pe lista jucătorilor pe care Barca vrea să îi vândă, la fel ca și Andre Gomes și Denis Suarez, care vor reveni în vară după împrumuturi.

Barcelona a obținut 121 de milioane de euro vara trecută din vânzările lui Paulinho, Lucas Digne, Yerry Mina, Gerard Deulofeu, Aleix Vidal și Paco Alcacer.

Matthijs de Ligt, Luka Jovic și Antoine Griezmann sunt următoarele ținte de transfer pentru Barcelona, care și-a asigurat până acum doar serviciile lui Frenkie de Jong pentru sezonul viitor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: