image
Sursa foto: revista.teotrandafir.com

Horoscop 15 octombrie: Taurii se confruntă cu gânduri negre și îndoieli

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 15 octombrie.

Horoscop 15 octombrie 2018 - Berbec

Este o zi care te invită la sinceritate şi prietenie în orice situaţie. În funcţie de cum vei răspunde acestei invitaţii, vei avea parte de o zi frumoasă sau nu.

Horoscop 15 octombrie 2018 – Taur

Ai mintea aglomerată de propriile gânduri negre şi îndoieli, aşa că va fi destul de greu să mai ajungă la tine sfaturile preţioase ale celorlalţi.

Horoscop 15 octombrie 2018 – Gemeni

Ai nevoie de sprijinul real al partenerilor importanţi în tot ce ai de gând să faci. Ca să îl obţii, cea mai bună metodă este să spui, de la început, ce vrei să faci şi ce ţi-ar trebui.

Horoscop 15 octombrie 2018 – Rac

Munca te atrage, dar o şi respingi pentru că te consumă mai mult decât de obicei. Ar fi bine să fii atent la grijile pe care ţi le faci în legătură cu starea ta de sănătate.

Horoscop 15 octombrie 2018 – Leu

Eşti mai calm şi mai răbdător decât de obicei, dar nu e de ajuns pentru a ajunge la rezultatele dorite. Mai e nevoie şi de atenţie concentrată şi aceasta e mai greu de obţinut.

Horoscop 15 octombrie 2018 – Fecioară

Ar fi un lucru bun să ţii cont de solicitările celor dragi, să iei decizii în funcţie de acestea. Să te închizi sufleteşte nu va fi de folos nimănui.

Horoscop 15 octombrie 2018 – Balanţă

Ai nevoie de disciplină şi de un efort real de voinţă ca să nu te laşi descurajat de obstacolele cu care te vei întâlni astăzi. Nu sunt nici noi, nici mai mari decât altele.

Horoscop 15 octombrie 2018 – Scorpion

E bine că îţi măsori cuvintele, dar şi mai bine ar fi dacă ai fi cinstit cu cei din anturajul apropiat. Aşa vei reuşi să te eliberezi de stresul pe care îl generează scenariile din mintea ta.

Horoscop 15 octombrie 2018 – Săgetător

Ai de luat o decizie importantă legată de sursele de venit şi de felul în care vei cheltui anumite sume de bani. Este bine să ceri şi părerea celor care au mai multă experienţă.

Horoscop 15 octombrie 2018 – Capricorn

Te simţi limitat de anumite promisiuni pe care le-ai făcut cam în grabă sau constrâns de situaţie. E o chestiune de onoare să te ţii de cuvânt.

Horoscop 15 octombrie 2018 – Vărsător

Este posibil să ajungi la concluzii pesimiste în prima parte a zilei şi apoi să te corectezi singur, dacă vei dori acest lucru, în seara acestei zile.

Horoscop 15 octombrie 2018 – Peşti

Treci printr-un proces de maturizare care vizează, în această perioadă, dorinţele şi nevoile. Înveţi să doreşti ce ai nevoie cu adevărat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: