image
Sursa foto: Getty Images

Lionel Messi, drum liber spre Gheata de Aur: Ce suspendare a primit rivalul Kylian Mbappe

Kylian Mbappe (PSG) a primit o suspendare de trei meciuri, pentru cartonaşul roşu văzut în meciul cu Rennes (2-2, 5-6 după loviturile de departajare) din finala Cupei Franţei de pe Stade de France, relatează L'Equipe.

Mbappe a văzut direct cartonaşul roşu după un atac dur la Damien Da Silva (Rennes), în minutul 118, la meciul disputat pe 27 aprilie. Atacantul francez nu a făcut parte din lot la meciul de marţi cu Montpellier (2-3) şi va rata în plus partidele cu Nice şi Angers. El va mai putea evolua în ultimele două partide ale campioanei, cu Dijon și Reims.

Suspendarea va afecta şi şansele lui Mbappe la trofeul Gheata de Aur, unde ocupă locul 2 în clasament cu 60 puncte (30 goluri), după Lionel Messi - 66 puncte (33 goluri).

Kylian Mbappe a ajuns în vara lui 2017 la PSG, de la Monaco, pentru 180 de milioane de euro. De la sosirea pe Parc des Princes a înscris 57 de goluri în 85 de meciuri, în toate competițiile.

Federaţia franceză de fotbal a deschis o procedură disciplinară şi împotriva brazilianului Neymar (PSG), care a avut un incident cu un suporter în timp ce urca la premierea din tribună pentru a-şi primi medalia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: