image
Sursa foto: Getty Images

Neymar intenționează să se retragă din naționala Braziliei: "Va spune adio în curând"

Deși are doar 30 de ani, Neymar se gândește deja la retragerea din echipa națională a Braziliei, pentru care a strâns 119 selecții și 74 de goluri marcate.

Într-un interviu acordat recent, Rodrygo, fotbalistul celor de la Real Madrid, a dezvăluit că Neymar are în plan să se retragă curând din naționala Selecao. Starul celor de la PSG crede că Rodrygo este urmașul său și intenționează să îi paseze acestuia tricoul cu numărul 10, după ce își va încheia conturile cu prima reprezentativă a țării sale.

"Mi-a mărturisit că în curând va spune adio Selecao (n.r. naționala Braziliei) și că vrea ca eu să-i preiau numărul 10 după ce va renunța, considerând că aș fi urmașul lui. Nu am știut ce să-i răspund, dar sper că se va răzgândi și va continua să joace și după turneul final din Qatar pentru reprezentativa Braziliei. În fond, nu are decât 30 de ani și încă destule sezoane de-aici înainte în carieră”, a declarat Rodrygo, conform ESPN.

Cucerirea trofeului UEFA Champions League a reprezentat una dintre misiunile lui Neymar pentru actuala stagiune, însă starul brazilian nu a reușit să își treacă în palmares această performanță. Acum, decarul de pe "Parc des Princes" și-a stabilit un nou obiectiv și a declarat că visează să cucerească Campionatul Mondial din Qatar, competiție programată la finalul acestui an, alături de Brazilia.

"Chiar mi-am dorit mult să câștig Liga cu PSG anul ăsta, dar nu s-a putut. Așa că sper să reușesc cu Selecao în Qatar. Mi-aș da viața pentru titlul mondial!”, a mărturisit Neymar, potrivit Mirror.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: