image
Sursa foto: Facebook/Vadim Cușnir

Petrece un weekend cu folos! Vadim Cușnir, guru în social media marketing, te învață în două zile cum să cucerești online-ul

Cine nu a auzit de Vadim Cușnir, cel mai probabil nu are un cont de facebook. Deși nu-i place să fie numit așa, este, pe bună dreptate, un guru în tot ce ține de social media și marketingul online.

Cu ani de experiență în spate, conduce o afacere de succes în acest domeniu în România, Academie Vie, iar la Chișinău este cunoscut mai ales pentru comumitatea creată de el - Social Media în Culise.

Facebook/Vadim CușnirFacebook/Vadim Cușnir

Acum a sintetizat toate cunoștințele adunate în timp și le-a concentrat într-un curs intensiv destinat celor care vor să-și popularizeze numele sau afacerea pe social media.

Timp de două zile, Vadim Cușnir urmează să învețe 20 de oameni cum să-și organizeze activitatea, cum să-și restructureze ofertele și contentul pentru a crește vânzările, cum să-și asigure un flux de clienți, cum să cucerească această nișă și să facă bani din asta.

Facebook/Vadim CușnirFacebook/Vadim Cușnir

„O să dau tot ce știu. În acest curs rezum toate cunoștințele acumulate timp de doi ani de când sunt la București, toate experiențele și greșelile, toate studiile de caz, adun totul și comprim într-un training intensiv de 12 ore. Cei care au nevoie de un plan de acțiuni și de o schimbare, vă aștept cu mare drag”, a spus Vadim Cușnir, într-o transmisiune live pe pagina sa de facebook unde a vorbit în linii mari despre ceea ce reprezintă cursul său.

Trainingul va avea loc weekendul care vine, pe 3 și 4 iulie, iar detalii despre preț, program, adresă și găsiți accesând acest link, unde vă și puteți înregistra!

Noutăţile partenerilor

comentarii: