image
Sursa foto: captură video

VIDEO: Detalii în EXCLUSIVITATE în cazul bărbatului lovit până la moarte de mai mulți luptători K1

Serghei Bejenari, bărbatul care a murit după ce a fost bătut fără milă în Chişinău, a fost înmormântat astăzi la Orhei. O femeie a rămas văduvă, iar un băiat de 7 ani - orfan de tată. Rudele celui ucis în bătaie spun că nu-şi vor cruţa puterile pentru a-i pedepsi pe vinovaţi.

Soția bărbatului vrea un singur lucru - cei vinovați să fie traşi la răspundere. Oamenii nu înţeleg de ce poliţia a tăinuit acest caz. La Orhei a venit şi fata, care a văzut cum s-au întâmplat lucrurile în noaptea de 18 spre 19 mai. Ea ne-a oferit în exclusivitate un interviu, care, credem noi, va limpezi mult situaţia.

Tânăra figurează în dosar drept parte vătămată. Sub protecţia anonimatului, ea povesteşte că în acea noapte a ieșit împreună cu trei prieteni ai săi, printre care şi Serghei Bejenari. La un moment dat, s-a retras pentru puţin timp şi imediat de ea s-au apropiat trei tineri, printre care și Aurel Ignat, un luptător K1. Acesta i-a propus să meargă cu ei. Tănăra a refuzat şi drept reacţie a urmat o bruscare. Fata spune că a fost aruncată la pământ de către Aurel Ignat. În cădere, şi-a fracturat mana. Aurel Ignat și cei doi prieteni ai săi au fugit îndată ce au văzut paznicii de la local, spune martora.

Fratele victimei nu a vrut să vorbească în faţa camerei. El afirmă că nu ține minte nimic, deoarece a fost lovit puternic. Acest lucru ne-a fost confirmat de un alt martor.

Peste un timp, tânăra spune că Aurel Ignat a revenit însoțit de prieteni, aproximativ 15 persoane. Paznicii însă nu au reacționat în niciun fel, spune ea, dar afirmă că poliția a extras imaginile video de pe camerele de supraveghere din trei puncte diferite.

Nici în cea de-a doua bătaie paza nu s-a implicat, susține un alt martor. Tânără ne-a declarat că din acea noapte se simte în pericol.

Potrivit martorilor, în a doua parte a bătăii, Aurel Ignat l-a lovit pe un prieten de-al lui Bejenari. Acesta i-a luat apărarea, dar a fost doborât. Aurel Ignat îl lovea cu picioarele în cap, dar nu era singurul. Loveau fără milă încă patru persoane. Serghei Bejenari a rămas într-o baltă de sânge până a venit ambulanţa. El a murit vineri, 25 mai.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: