image
Sursa foto: platformada.md

Andrei Năstase: Speranța oamenilor e că programul nostru „Chișinău – capitala în care să vrei să trăiești” va fi implementat

Candidatul unic al forțelor antioligarhice la alegerile din capitală, Andrei Năstase, continuă să aibă întâlniri și discuții cu locuitorii capitalei.

După mai multe discuții cu locuitorii din sectorul Ciocana al capitalei, Andrei Năstase a declarat că „la Ciocana, la fel ca și peste tot în această țară, oamenii își doresc schimbarea”.

„Speranța lor e că programul nostru „Chișinău – capitala în care să vrei să trăiești” va fi implementat. Curți amenajate, trotuare reparate, spații verzi, terenuri de sport, drumuri și transport de calitate sunt câteva dintre lucrurile elementare de care vor să beneficieze oamenii”, a adăugat Andrei Năstase.

„Le-am spus că ne vom axa pe prioritizarea și sprijinirea inițiativelor comunităților de locatari și oferirea suportului necesar pentru planificarea și amenajarea curților după un plan elaborat participativ. Infrastructura curților se va alinia unor standarde minime de calitate și confort: iluminare, căi de acces, securitate”, a mai spus candidatul comun al forțelor antioligarhice pentru funcția de primar al capitalei.

Andrei Năstase, întâlniri Ciocana1Andrei Năstase, întâlniri Ciocana1
Andrei Năstase, întâlniri Ciocana2Andrei Năstase, întâlniri Ciocana2
Andrei Năstase, întâlniri Ciocana3Andrei Năstase, întâlniri Ciocana3
Andrei Năstase, întâlniri Ciocana4Andrei Năstase, întâlniri Ciocana4
Andrei Năstase, întâlniri Ciocana5Andrei Năstase, întâlniri Ciocana5
Andrei Năstase, întâlniri Ciocana6Andrei Năstase, întâlniri Ciocana6
Andrei Năstase, întâlniri Ciocana7Andrei Năstase, întâlniri Ciocana7
Andrei Năstase, întâlniri Ciocana10Andrei Năstase, întâlniri Ciocana10
Andrei Năstase, întâlniri Ciocana9Andrei Năstase, întâlniri Ciocana9
Andrei Năstase, întâlniri Ciocana8Andrei Năstase, întâlniri Ciocana8

Noutăţile partenerilor

comentarii: