image
Sursa foto: privesc.eu

Partidul Național Liberal din România își reconfirmă susținerea pentru Andrei Năstase la alegerile din capitală

PNL România și PNL Diaspora Republica Moldova își reconfirmă susținerea pentru candidatul comun al forțelor antioligarhice la alegerile din capitală, Andrei Năstase, liderul Platformei Demnitate și Adevăr.

„Reamintim că PNL colaborează în Republica Moldova cu partidele care fac parte din familia Partidului Popular European, și anume: PLDM, PPDA și PAS. Partidul National Liberal și-a anunțat, prin vocea președintelui Ludovic Orban, susținerea pentru candidatul comun al partenerilor noștri, Andrei Năstase”, se menționează într-uncomunicat.

Totodată, Partidul Național Liberal anunță faptul că nu susține și nu sprijină sub nici o formă candidatura Alexandrei Can la primăria Chișinău, adăugând că orice asociere a numelui partidului condus de Pavlicenco și Partidul Național Liberal condus de Ludovic Orban este fără girul PNL.

„Partidul National Liberal, partid românesc, continuatorul partidului înființat în 1875 și condus de Ion C Brătianu, are în Republica Moldova o filială organizată conform statutului sub denumirea de PNL Diaspora Republica Moldova. Partidul condus de Pavlicenco, care folosește numele nostru și sigla veche a partidului nostru, nu reprezintă partidul istoric și nu are aprobarea noastră de a folosi sigla și numele”, au adăugat reprezentanții formațiunii.

Noutăţile partenerilor

comentarii: