image
Sursa foto: Getty Images

Suma uriaşă pe care o cere Tottenham pentru Harry Kane. Chiar şi marile forţe sunt descurajate

Potrivit presei britanice, Daniel Levy nu îi va facilita plecarea lui Harry Kane de Spurs.

Daily Mail anunţă suma uriaşă pe care Daniel Levy o solicită pentru starul echipei sale: 175 de milioane de euro şi un jucător la schimb, la alegere.

De serviciile lui Kane sunt interesate cele două rivale din Manchester, City şi United, un detaliu pe care Levy îl ştie foarte bine. Oficialul lui Spurs a promis în urmă cu câţiva ani că nu vinde jucători de top la formaţiile din Premier League, dar în acest context, s-ar putea vedea nevoit să renunţe la Kane, fotbalist care vrea să plece de la gruparea londoneză.

Starul naţionalei Angliei nu a revenit încă la antrenamentele echipei şi va încerca probabil să-şi forţeze plecarea de la Tottenham. Manchester City pare formaţia care pleacă în acest moment cu prima şansă în cursa pentru semnătura jucătorului. Presa britanică a anunţat recent că City ar fi făcut o ofertă de 120 de milioane de euro plus un jucător la schimb, ofertă refuzată de Daniel Levy.

Dacă îl vine pe Kane, Tottenham are deja stabilită principala ţintă pentru ofensivă: Danny Ings de la Southampton. O variantă de rezervă este Tammy Abraham de la Chelsea.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: