image
Sursa foto: Jurnal.md

Polonia a introdus restricții pentru zborurile din peste 40 de state; Republica Moldova este pe listă

Polonia a introdus, până pe 25 august, restricții pentru zborurile din peste 40 de state cu risc epidemiologic crescut. Republica Moldova este pe listă, transmite IPN.

Intrarea în Republica Polonă pentru persoanele din Republica Moldova este restricţionată. Excepţie sunt persoanele care sunt soți sau copii ai cetățenilor polonezi, ori cei rămași în îngrijire. Pot intra pe teritoriul Poloniei străinii care dețin un card polonez, precum și șefii misiunilor diplomatice și membrii personalului diplomatic și consular al misiunii, persoane cu rang diplomatic și membri ai familiilor lor.

În Polonia mai pot intra persoanele care au dreptul de ședere permanentă sau temporară și cei care au dreptul de a lucra pe teritoriul țării, precum și elevii şi studenţii străini care își fac studiile în Polonia.

Potrivit deciziei autorităților poloneze, începând cu 13 iunie, granițele țării sunt deschise pentru cetățenii Uniunii Europene. Aceștia pot intra în Polonia fără obstacole. La frontiere sunt realizate controale aleatorii. Nu se impune carantina obligatorie pentru cetățenii UE, la intrarea în țară.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: