image
Sursa foto: Getty Images

Guardiola a căzut pradă unui hacker! I-a furat toate informațiile de pe email și a încercat să le vândă pentru o sumă uriașă

Pep Guardiola a căzut victimă unui hacker, care i-a spart adresa de email, i-a furat toate informațiile pe care le-a găsit și a încercat să le vândă în schimbul a aproximativ 110.000 de euro.

Fapta a avut loc în 2017, după ce un fost angajat al clubului Manchester City a intrat ilegal pe mail-ul tehnicianului spaniol. Poliția l-a arestat acum, iar bărbatul a explicat cum a fost posibil, ce documente a văzut acolo și a spus că a fost "cel mai simplu lucru pe care l-a făcut vreodată".

Hacker-ul a povestit cum a intrat în posesia discuțiilor secrete în legătură cu transferuri pe care clubul voia să le facă, dar și a datelor contractuale ale jucătorilor și toată lista de contacte a antrenorului.

Bărbatul a explicat că întreg procedeul a fost unul banal și a reușit să facă toate aceste lucruri doar cu telefonul mobil. Fostul angajat al clubului a vorbit despre interesul lui Manchester City pentru jucători precum Matthijs de Ligt și Sokratis Papastathopoulos.

Acesta a încercat să vândă informațiile, însă poliția l-a arestat și au făcut o percheziție în casa bărbatului, potrivit The Sun.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: