Pentru ca efortul financiar să fie mai ușor, Alex va primi o "mână de ajutor" din partea logodnicei sale, frumoasa Jennifer Lopez (50 de ani).

Potrivit americanilor de la New York Post, Rodriguez și Jennifer Lopez au pus la cale superafacerea în timpul pandemiei și cei doi au luat deja legătura cu banca JPMorgan Chase, iar planul presupune strângerea mai multor investitori.

Actualul patron al echipei New York Mets este Fred Wilpon, care deține clubul din 2002, însă a decius să renunțe la el din cauza pierderilor provocate de pandemia de coronavirus. Wilpon a fost aproape să-i cedeze clubul miliardarului Steve Cohen, dar negocierile nu s-au concretizat.

Alături de actrița și cântăreața Jennifer Lopez, Alex Rodriguez (44 de ani), care este unul dintre cei mai mari jucători din istoria baseball-ului, vrea să transforme stadionul Willets într-un loc unde familiile să poată sta o zi întreagă.

În cariera sa, Alex Rodriguez a jucat la Seattle Mariners (1994–2000), Texas Rangers (2001–2003)și New York Yankees (2004–2013 și 2015–2016). Rodriguez a fost campion în Major League Baseball în 2009, cu New York Yankees și a fost ales de trei ori cel mai bun jucător al ligii.