image
Sursa foto: Getty Images

Ce lovitură! Luis Suarez a lăsat-o pe Juve cu ochii în soare: unde se duce şi ce a făcut imediat campioana Italiei

Deşi transferul lui Luis Suarez (33 de ani) la Juventus părea ca şi făcut, situaţia s-a schimbat la 180 de grade, iar atacantul şi-a ales altă destinaţie.

Uruguayanul a ales să meargă la Atletico Madrid, pentru a lucra cu Diego Simeone, scrie presa catalană. Juventus a făcut tot posibilul pentru a-l lua pe atacantul Barcelonei, anunţă cotidianul Sport, însă degeaba.

Campioana Italiei ajunsese la un acord cu gruparea de pe Camp Nou, pentru transferul lui Suarez: 3 milioane + alte 13, ca bonusuri de performanţă. Dar, în acel moment, pe fir a intrat Atletico Madrid, care l-a "deturnat" pe uruguaya.

"Suarez preferă să continue în Spania şi să joace pentru un antrenor pe care îl respectă foarte mult şi cu care se identifică - Cholo Simeone", scriu cei de la Sport.

Luis Suarez a stopat negocierile cu Juventus şi a lăsat-o cu ochii în soare pe "Bătrâna Doamnă". Transferul său la Atletico Madrid va fi anunţat oficial în zilele următoare.

Juventus s-a reorientat repede, după ce l-a pierdut pe Luis Suarez. Campioana Italiei a ajuns la un acord cu Chelsea, pentru transferul lui Olivier Giroud, anunţă Sky Italia.

Gruparea londoneză va primi 5 milioane de euro în schimbul vârfului francez de 33 de ani, care va semna un contract pe 2 ani cu Juventus.

Olivier Giroud va avea un salariu anual de 4,5 milioane de euro la campioana Italiei.

Citeşte mai mult despre

comentarii: